Daisy Fontein Design

Een unieke WordPress website met een modern, tijdloos en krachtig design, dat is de expertise van Daisy Fontein Design. Geen doorsnee ontwerp en voor iedere klant uniek. Daisy Fontein Design biedt een brede selectie aan diensten aan. Drukwerk, branding & social media content. Voor particulieren en bedrijven, online en offline.

Een uniek website ontwerp

In samenwerking met Daisy hebben wij haar nieuwe website ontwikkeld. Zelf heeft ze het gehele ontwerp van de website uitgedacht en vormgegeven. Daisy wist heel goed hoe haar website eruit moest komen te zien alleen had ze de technische kennis niet om dit te realiseren naar een functionele website. Aan FRIZZER de taak om haar ontwerp pixel perfect over te nemen en te zorgen dat alle technische aspecten kloppen.

Met de nieuwste technieken hebben onze developers de website van Daisy Fontein Design ontwikkeld. Dankzij de handige front-end builder kan Daisy de website zelf beheren en content toevoegen zonder in de ingewikkelde code te duiken.

Een geslaagde samenwerking

Ik heb de samenwerking met FRIZZER als zeer positief ervaren. Als grafisch vormgever is een mijn website natuurlijk mijn visitekaartje. Ik wist heel goed hoe mijn website er uit moest komen te zien, maar de technische kennis om dit precies zo uit te voeren had ik zelf niet. Voor de mannen van FRIZZER was dit geen probleem. De communicatie was prettig en snel. De mannen zijn erg behulpzaam en denken graag met je mee.

Ik wil de mannen nogmaals bedanken voor de fijne samenwerking en de mooie website die zij voor mij hebben gebouwd.

– Daisy Fontein

Meer opgeleverde projecten

admin