Webshop laten maken

Met je webshop wil je natuurlijk vooral één ultiem doel bereiken: je verkoop optimaliseren. Wij ontwerpen een unieke webshop op maat die maximaal bijdraagt aan dit doel. We regelen alles van A tot Z.

Webshops

Uniek ontwerp gemaakt op maat

Onze designers maken een strategisch ontwerp gericht op conversie en met jouw wensen zodat deze perfect aansluit op jouw doelgroep en markt.

Geoptimaliseerd
voor snelle laadtijd

Onze developers weten precies hoe ze jouw webshop moeten optimaliseren zodat bezoekers niet afhaken omdat producten langzaam geladen worden.

Gemakkelijk zelf producten toevoegen

Bij al onze webshops zit een standaard voorraadbeheer inbegrepen. Je kunt zelf producten toevoegen, categorieën maken en nog veel meer!

Geschikt voor alle soorten apparaten

Als je door FRIZZER een webshop laat maken functioneert deze altijd op alle apparaten. Onze developers testen jouw nieuwe website uitgebreid.

Overzichtelijke verkoopstatistieken

Dankzij het uitgebreide verkoop dashboard kun je hier alle informatie terugvinden over een gekozen periode naar wens. Meten is weten!

Ingericht op het behalen van resultaat

Een strategisch doordacht ontwerp op maat ontworpen om doelstellingen zoals meer omzet, zichtbaarheid en conversie te behalen.

Hoe ziet het traject eruit?

Neem gerust contact met ons op om zo te zien hoe we jouw online doelen werkelijkheid kunnen maken. We maken graag een afspraak met je voor een (digitale) kop koffie. Tijdens deze kennismaking sparren we over jouw ideeën, wensen en doelen die jij hebt voor jouw nieuwe webshop. Op basis hiervan zullen wij een gerichte offerte opstellen die aansluit bij jouw ideaalbeeld.
Na onze kennismaking hebben wij een helder beeld gekregen van jouw wensen. Met deze wensen in ons achterhoofd maken wij offerte op maat zodat deze aansluit bij jouw ideaalbeeld. We maken een helder en gedetailleerd overzicht, zo weet je exact wat je krijgt voor je investering.
Bedankt voor het vertrouwen in onze diensten. Het team van FRIZZER gaat er alles aan doen om een succes te maken van jouw nieuwe webshop, dat is zeker! Na akkoord vragen we je naast een aanbetaling ook om de elementen van jouw bedrijf. Denk hierbij aan je logo, afbeeldingen en teksten.

Een goede doordachte strategie is de basis van een sterke webshop. Als we al jouw input binnen hebben starten onze designers met een strategisch ontwerp. Dit houdt in dat zij jouw markt, organisatie en doelgroep volledig uitpluizen. Aan de hand van die resultaten en jouw huisstijl maken zij een visueel ontwerp van je nieuwe webshop. Dit ontwerp zal tussentijds met je worden gedeeld zodat je feedback kan leveren.

Nadat jij het definitieve ontwerp hebt gezien en hier akkoord op hebt gegeven schuiven onze designers het werk door naar onze developers. Zij gaan aan de slag om het ontwerp 1 op 1 over te nemen naar een functionele webshop. Je ontvangt een geheime link om de actuele status te volgen van het bouwen.
Zodra onze developers helemaal klaar zijn en het ontwerp succesvol hebben gerealiseerd gaan we testen. Checken of alle formulieren werken, werkt de webshop goed op verschillende apparaten? En zijn eventuele bugs eruit? Zodra we dit hebben gedaan vragen we jou om nog een keer zorgvuldig naar de webshop te kijken en bij akkoord kunnen we door naar de livegang.
Yes! Jouw nieuwe webshop is klaar voor de oplevering. We stemmen samen een datum en tijd af wanneer we jouw nieuwe webshop online gaan zetten. Jouw huidige website kan online blijven staan en deze wordt overgeschreven met de nieuwe webshop. Zo min mogelijk downtime! Daar houden we van.
Ons team staat op werkdagen van 08:30 tot 17:30 klaar voor al jouw vragen. Je kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of WhatsApp. Wil je liever dat wij jouw wijzigingen doorvoeren? Tegen ons vaste uurtarief worden alle wijzingen doorgevoerd!

Zullen we kennismaken?

Het is niet makkelijk om te kiezen voor een partij die jouw WordPress webshop moet maken. Gelukkig kun je elkaar in een uur al goed leren kennen.

Wij weten hoe we jouw diensten of producten het beste in de markt kunnen zetten en snappen hoe we gebruik moeten maken van de nieuwste webtrends om het maximale uit je webshop halen.

We kennen WordPress door en door, waardoor we je website optimaal kunnen beveiligen en laten voldoen aan alle eisen van Google.

Een complete webshop

Vanaf €3600

Gegarandeerd binnen 2 uur reactie

Mink's IJs
Mink's IJs
Henk Mink - Eigenaar
Lees verder
Bij FRIZZER is aandacht voor je wensen, zij denken mee met de klant en hebben goede ideeen. Bij vragen via de app of mail wordt er snel gereageerd. Wij vonden het een hele fijne samenwerking met Niels en het team van FRIZZER!

Nogmaals bedankt!
Glashandel Hop
Glashandel Hop
Wilfred Hop - Eigenaar
Lees verder
Nieuwe website laten maken voor Glashandel Hop, duidelijke offerte en binnen 4 weken werd de site opgeleverd. Nogmaals bedankt Niels

Wilfred - Glashandel Hop
Daisy Fontein Design
Daisy Fontein Design
Daisy Fontein - Eigenaresse
Lees verder
Ik heb de samenwerking met FRIZZER als zeer positief ervaren. De communicatie was prettig en snel. De mannen zijn erg behulpzaam en denken graag met je mee. Ik wil de mannen nogmaals bedanken voor de fijne samenwerking en de mooie website die zij voor mij hebben gebouwd.
V&H Styling
V&H Styling
Wouter Heinen - Eigenaar
Lees verder
FRIZZER is het beste marketingbureau waar ik tot zover mee gewerkt heb. Je wordt door een team van specialisten geholpen met het uitbreiden van je bedrijf, klanten werven, social media, website maken en noem het maar op. Wij van V&H Styling zijn zeer tevreden met het eindresultaat van onze website!
HAVÉ Brandstoffen
HAVÉ Brandstoffen
Gerlof Algra - Marketeer
Lees verder
Wij hebben de samenwerking met FRIZZER als zeer positief ervaren. De mannen van FRIZZER zijn professionals met goede ideeën en kennis van het vak. Tijdens het bouwen van de website houden ze ons goed op de hoogte van de vooruitgang en was er ruimte om regelmatig feedback aan te leveren.
Veel Liefs Fotografie
Veel Liefs Fotografie
Amber & Famke - Eigenaresses
Lees verder
We hebben een fijne samenwerking gehad met FRIZZER. De site is precies zo geworden als we in gedachten hadden! Ze luisterde goed naar onze opmerkingen en maakte goed duidelijk wat er allemaal mogelijk was. Als we een vraag hadden werd deze meteen beantwoord. Zeer snelle en fijne communicatie dus!
De Graaf's Vishandel
De Graaf's Vishandel
Jaap Jan - Eigenaar
Lees verder
FRIZZER is zeker aan te raden. Goed bedrijf om een goeie samenwerking mee aan te gaan. Ze regelen voor ons de website, social media en scherm in de winkel. Ze reageren snel via WhatsApp en zijn altijd bereikbaar. Ga zo door mannen!
New Penguins B.V.
New Penguins B.V.
Paul Kool - Eigenaar
Lees verder
Top bedrijf. Leuke jonge mensen met een nieuwe opzet. Denken goed met je mee en maken mooie digitale producten! Ze hebben voor ons alle hosting verzorgd voor al onze klanten. Een maatwerk hosting oplossing waar we super tevreden mee zijn en geen omkijk naar hebben!
Vitae Counseling
Vitae Counseling
Imre Bunnik - Eigenaar
Lees verder
Leuk en jong bedrijf. Niels heeft mij ontzettend geholpen met het bouwen van een website voor mijn praktijk. Hij staat altijd voor je klaar en niets is teveel. Ik zou iedereen aanraden om bij FRIZZER jouw nieuwe website te laten maken.
De Visscher Emiclaer
De Visscher Emiclaer
Jan Knepper - Eigenaar
Lees verder
Wij van De Vsscher Visspecialiteiten zijn super blij en trots met het eindresultaat van de website! De maand dat de website online ging hebben we een nieuw recordaantal aan bestellingen behaald! De samenwerking met FRIZZER is echt top. Makkelijk bereikbaar en niets is te veel. Ga zo door! En wij zullen iedereen dit bedrijf aanbevelen.

Recent opgeleverd

Veel gestelde vragen

Dit is afhankelijk van meerdere factoren. Hoe snel kan jij feedback leveren? Hoe vaak heb jij tijd om de webshop door te nemen? Tussentijds hebben we regelmatig meetings om zo tot een perfect eindresultaat te komen naar jouw wensen. Gemiddeld duurt het één a twee maanden.
Als je door FRIZZER jouw nieuwe webshop laat maken gebeurd dit altijd in WordPress. Dit is het meest gebruikte systeem ter wereld. Wij maken geen gebruik van standaard templates waar veel mensen WordPress van kennen. We gebruiken het systeem enkel als basis zodat jij gemakkelijk aanpassingen kan maken.
Ambitieuze vraag! Hier houden we van. In jouw nieuwe webshop kun je een onbeperkt aantal producten toevoegen. Je bent helemaal vrij in het aantal product categorieën, bundels, kleuren, maten noem het allemaal maar op. Ongelimiteerd gas geven!

Absoluut niet. FRIZZER houdt van heldere & concrete afspraken. Een webshop laten maken bij ons is een eenmalige investering voor de lange termijn. De webshop die wij ontwikkelen is afgestemd op jouw bedrijf en de prijs van de offerte is ook de prijs voor het gehele project. Geen onverwachtse kosten achteraf. Tegen een vast maandbedrag fixen wij ervoor dat jouw webshop 24/7 in de lucht blijft en jouw e-mail blijft werken. Wel zo makkelijk he!

Klopt helemaal! Wij werken met een projectprijs. In onze overzichtelijke offerte zetten we alle kosten op een rij. Transparant & helder, daar houden we van. Je betaald bij ons nooit onverwachte kosten achteraf. En er zijn ook geen kleine lettertjes.

Dat kan! Bij FRIZZER hebben we onze eigen servers. Deze staan in datacenters in Amsterdam en Delft. Doordat wij alles in eigen beheer hebben kunnen we snel schakelen en jouw webshop voorzien van super snelle laadtijden. Voor een vast maandbedrag zorgen wij ervoor dat je 24/7 online blijft!

Zeker! Na oplevering van jouw nieuwe webshop kan je zelf gemakkelijk aanpassingen doorvoeren. Door het gebruiksvriendelijke systeem dat wij gebruiken hoef je zelf niet in de ingewikkelde code te duiken. Je kunt gemakkelijk visueel aan de voorkant elementen verschuiven, foto’s aanpassen of andere teksten schrijven. Wil je hier liever niet mee bezig zijn? Onze specialisten staan dagelijks klaar om jou te ondersteunen. Doormiddel van een onderhoudscontact of uurtje factuurtje voeren wij al jouw wensen door.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Er zijn tegenwoordig duizenden koppelingen. Wij kunnen jouw nieuwe webshop koppelen met alle systemen die je maar wilt, zolang de ontwikkelaar zijn systeem hiervoor open heeft gesteld.