Webhosting en beheer

Bij FRIZZER begrijpen we dat je online aanwezigheid cruciaal is voor het succes van jouw bedrijf. Als online marketingbureau bieden wij niet alleen marketing diensten aan, maar ook betrouwbare en premium webhosting.

Webhosting en beheer

Performance hosting voor snelle laadtijden

Snelle laadtijden zijn essentieel voor het bieden van een uitstekende gebruikerservaring en het verbeteren van de positie in zoekmachines.

co2

Milieuvriendelijke webhosting

Onze webhostingservices gebruiken enkel groene datacenters om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. We zijn toegewijd aan duurzaamheid.

Gegarandeerde
99,9% uptime

FRIZZER garandeert 99,9% uptime. Onze betrouwbare infrastructuur en monitoring voorkomen problemen en houden je bedrijf soepel online.

Gratis website migratieservice

Bij FRIZZER migreren we je website gratis naar onze servers zonder downtime of dataverlies. Zodat jij je kan blijven focussen op je bedrijf.

eye

24/7 monitoring door een extern bedrijf

Onze servers worden 24/7 in de gaten gehouden door experts. Bij eventuele fouten wordt er direct ingegrepen. Zo voorkomen we narigheid.

Altijd een gratis
SSL-certificaat

FRIZZER biedt bij elk webhostingpakket een gratis SSL-certificaat voor veilige en versleutelde verbindingen met je website, ideaal voor uw bezoekers.

Onze samengestelde pakketten

Er zijn drie Webhosting pakketten beschikbaar die naast razendsnelle hosting ook onderhoud en doorontwikkeling van jouw WordPress website bieden. Deze zijn met zorg samengesteld door onze specialisten zodat er voor ieder bedrijf een passend pakket beschikbaar is.

Premium

30 per maand

Gegarandeerd binnen 2 uur reactie

Performance

50 per maand

Gegarandeerd binnen 2 uur reactie

Maximaal

100 per maand

Gegarandeerd binnen 2 uur reactie

Hoe ziet het traject eruit?

Het traject begint wanneer je een offerte aanvraagt via de website van FRIZZER. Via de offerte aanvragen pagina vul je het offerteformulier in met de benodigde gegevens, waaronder contactinformatie en specifieke wensen met betrekking tot de webhosting diensten.

Ons team bij FRIZZER analyseert de aanvraag en stelt op basis van de wensen en eisen een op maat gemaakte offerte op. Deze offerte bevat gedetailleerde informatie over de geselecteerde webhostingdiensten, prijzen en de bijbehorende voorwaarden.

Iemand van ons team zal contact met je opnemen om de offerte te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden. Als je akkoord gaat met de offerte, wordt er een overeenkomst getekend en een planning gemaakt voor de migratie van de website.

FRIZZER maakt een webhostingaccount aan voor jouw website en richt deze in op basis van de overeengekomen diensten. Dit omvat het instellen van e-mailadressen, databases en andere benodigde configuraties.

Ons migratieteam maakt een gedetailleerd migratieplan en stemt dit af met jou om misstanden te voorkomen. Dit plan omvat de te ondernemen stappen, benodigde informatie en eventuele geplande downtime.

Het migratieteam maakt een back-up van je website op de oude server en draagt de gegevens over naar de nieuwe server bij FRIZZER. Tijdens dit proces wordt de website zorgvuldig getest om ervoor te zorgen dat alle functionaliteiten en gegevens correct zijn overgezet.

Zodra je website met succes is gemigreerd en getest, worden de DNS-instellingen aangepast om naar de nieuwe server bij FRIZZER te verwijzen. De website gaat live op de nieuwe server en is nu toegankelijk voor bezoekers.

Na de succesvolle migratie staat het supportteam van FRIZZER klaar om je te helpen met eventuele vragen of problemen. We blijven de website monitoren en bieden indien nodig verdere optimalisatie en aanpassingen aan om de best mogelijke prestaties en stabiliteit te garanderen.

Mink's IJs
Mink's IJs
Henk Mink - Eigenaar
Lees verder
Bij FRIZZER is aandacht voor je wensen, zij denken mee met de klant en hebben goede ideeen. Bij vragen via de app of mail wordt er snel gereageerd. Wij vonden het een hele fijne samenwerking met Niels en het team van FRIZZER!

Nogmaals bedankt!
Glashandel Hop
Glashandel Hop
Wilfred Hop - Eigenaar
Lees verder
Nieuwe website laten maken voor Glashandel Hop, duidelijke offerte en binnen 4 weken werd de site opgeleverd. Nogmaals bedankt Niels

Wilfred - Glashandel Hop
Daisy Fontein Design
Daisy Fontein Design
Daisy Fontein - Eigenaresse
Lees verder
Ik heb de samenwerking met FRIZZER als zeer positief ervaren. De communicatie was prettig en snel. De mannen zijn erg behulpzaam en denken graag met je mee. Ik wil de mannen nogmaals bedanken voor de fijne samenwerking en de mooie website die zij voor mij hebben gebouwd.
V&H Styling
V&H Styling
Wouter Heinen - Eigenaar
Lees verder
FRIZZER is het beste marketingbureau waar ik tot zover mee gewerkt heb. Je wordt door een team van specialisten geholpen met het uitbreiden van je bedrijf, klanten werven, social media, website maken en noem het maar op. Wij van V&H Styling zijn zeer tevreden met het eindresultaat van onze website!
HAVÉ Brandstoffen
HAVÉ Brandstoffen
Gerlof Algra - Marketeer
Lees verder
Wij hebben de samenwerking met FRIZZER als zeer positief ervaren. De mannen van FRIZZER zijn professionals met goede ideeën en kennis van het vak. Tijdens het bouwen van de website houden ze ons goed op de hoogte van de vooruitgang en was er ruimte om regelmatig feedback aan te leveren.
Veel Liefs Fotografie
Veel Liefs Fotografie
Amber & Famke - Eigenaresses
Lees verder
We hebben een fijne samenwerking gehad met FRIZZER. De site is precies zo geworden als we in gedachten hadden! Ze luisterde goed naar onze opmerkingen en maakte goed duidelijk wat er allemaal mogelijk was. Als we een vraag hadden werd deze meteen beantwoord. Zeer snelle en fijne communicatie dus!
De Graaf's Vishandel
De Graaf's Vishandel
Jaap Jan - Eigenaar
Lees verder
FRIZZER is zeker aan te raden. Goed bedrijf om een goeie samenwerking mee aan te gaan. Ze regelen voor ons de website, social media en scherm in de winkel. Ze reageren snel via WhatsApp en zijn altijd bereikbaar. Ga zo door mannen!
New Penguins B.V.
New Penguins B.V.
Paul Kool - Eigenaar
Lees verder
Top bedrijf. Leuke jonge mensen met een nieuwe opzet. Denken goed met je mee en maken mooie digitale producten! Ze hebben voor ons alle hosting verzorgd voor al onze klanten. Een maatwerk hosting oplossing waar we super tevreden mee zijn en geen omkijk naar hebben!
Vitae Counseling
Vitae Counseling
Imre Bunnik - Eigenaar
Lees verder
Leuk en jong bedrijf. Niels heeft mij ontzettend geholpen met het bouwen van een website voor mijn praktijk. Hij staat altijd voor je klaar en niets is teveel. Ik zou iedereen aanraden om bij FRIZZER jouw nieuwe website te laten maken.
De Visscher Emiclaer
De Visscher Emiclaer
Jan Knepper - Eigenaar
Lees verder
Wij van De Vsscher Visspecialiteiten zijn super blij en trots met het eindresultaat van de website! De maand dat de website online ging hebben we een nieuw recordaantal aan bestellingen behaald! De samenwerking met FRIZZER is echt top. Makkelijk bereikbaar en niets is te veel. Ga zo door! En wij zullen iedereen dit bedrijf aanbevelen.

Waarom het beheer van
je website uitbesteden?

Het kiezen van de juiste partner voor WordPress webhosting en beheer is van cruciaal belang voor het succes van je website. Bij FRIZZER begrijpen we dat je je wilt concentreren op je core business en niet voortdurend bezig wilt zijn met technische aspecten van je website.

Veel gestelde vragen

Webhosting is een service die je websitebestanden opslaat op een server, zodat deze toegankelijk zijn voor bezoekers via het internet. Met webhosting krijg je de benodigde schijfruimte, bandbreedte en technische ondersteuning om je website 24/7 online te houden.

Het ideale webhostingpakket hangt af van de omvang en behoeften van je website. Bij FRIZZER bieden we verschillende hostingpakketten aan om aan uiteenlopende eisen te voldoen. Neem contact met ons op om te bespreken welk pakket het beste bij jouw situatie past.

Normale webhosting is voldoende voor een groot aantal websites. Maar voor de klant die net het stukje extra performance wilt of super snelle laadtijden hebben wij speciale performance hosting voor bijvoorbeeld grote websites of websites met veel scripts en plugins.

Ja, je kunt je domeinnaam eenvoudig bij FRIZZER registreren. We bieden verschillende domeinextensies aan, zodat je de perfecte domeinnaam voor jouw website kunt kiezen.

Bij FRIZZER hanteren we een opzegtermijn van één maand. Als je besluit om je webhostingdiensten op te zeggen, neem dan contact met ons op en we zullen je helpen bij het annuleringsproces. Houd er rekening mee dat je verantwoordelijk bent voor het overdragen van je websitegegevens naar een nieuwe hostingprovider, indien van toepassing.

Onze webhostingpakketten zijn schaalbaar en kunnen eenvoudig worden aangepast aan je groeiende behoeften. Je kunt altijd upgraden naar een groter pakket als je meer schijfruimte, of andere resources nodig hebt.

Ja, bij FRIZZER is e-mailhosting inbegrepen in onze webhostingpakketten. Je kunt eenvoudig e-mailadressen aanvragen met je eigen domeinnaam, wat professionaliteit en herkenbaarheid uitstraalt naar je klanten. Daarnaast draait bij de meeste hostingproviders je mail en website op hetzelfde pakket, bij FRIZZER is dit niet het geval. Wij draaien je mail en website op twee verschillende servers, mocht er iets gebeuren met één van de twee dan staat de ander in iedergeval nog online!

Ja, je kunt je website op elk gewenst moment migreren naar een andere hostingprovider. Je bent echter verantwoordelijk voor het regelen van de migratie en het overdragen van je websitegegevens naar de nieuwe provider.

We nemen de beveiliging van je website zeer serieus. Onze servers zijn uitgerust met geavanceerde beveiligingsmaatregelen en we maken iedere 4 uur back-ups van je website om ervoor te zorgen dat je gegevens altijd veilig zijn.

Na het afronden van de aanmeldingsprocedure en het ontvangen van de betaling, zal je webhostingaccount doorgaans binnen 24 uur worden geactiveerd. Je ontvangt een e-mail met alle benodigde informatie, zoals inloggegevens.