HAVÉ Brandstoffen

Over HAVÉ Brandstoffen valt veel te vertellen. Ze kunnen namelijk een boekje opendoen over de eeuwenlange historie. Over zijn zoon die furore maakte als ‘Geurt Peterolie’. Over de generaties die volgden en in 2008 het 125-jarig jubileum vierden. Bij die gelegenheid werden ze overigens Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier.

Een vernieuwde WordPress website

De huidige website van HAVÉ Brandstoffen is al ruim 5 jaar niet meer aangeraakt. Offline heeft HAVÉ een sterke positionering in Lunteren en omstreken maar online kan er nog flink aan de weg getimmerd worden. Aan FRIZZER de vraag of er een nieuwe website ontwikkeld kan worden waar de bezoeker alle informatie kan vinden en hierbij gemakkelijk een aanvraag kan plaatsen. Denk aan het aanvragen van een tankpas of brandstoflevering op locatie voor de zakelijke klant. In samenwerking met de marketingafdeling van HAVÉ hebben we een website ontwikkeld die er niet alleen mooi uit ziet, maar ook converteerd!

Zoekmachine optimalisatie

In samenwerking met de marketeers van HAVÉ hebben we de techniek van de website optimaal ontwikkeld om te scoren in de organische resultaten van Google. De marketeers van HAVÉ kunnen met enkele klikken een landingspagina aanmaken en deze vullen met de juiste content voor het zoekwoord in Google.

Met deze landingspagina’s wordt er verkeer gegenereerd via Google naar de diensten van HAVÉ Brandstoffen. Vervolgens kan de bezoeker gemakkelijk een offerte opvragen! Momenteel hebben we meer dan 10 nummer 1 posities behaald en meer dan 18 posities in de top 3, en we zijn nog lang niet klaar!

De klant aan het woord

Wij hebben de samenwerking met FRIZZER als zeer positief ervaren. De mannen van FRIZZER zijn professionals met goede ideeën en kennis van het vak. Ze geven vooraf duidelijk aan wat men kan verwachten en voeren de werkzaamheden naar behoren uit. Na het intakegesprek kregen wij naast een uitgebreide offerte op maat ook een voorbeeld ontwerp meegestuurd, hierdoor kregen wij direct een goede indruk van wat er mogelijk was.

Tijdens het bouwen van de website houden ze ons goed op de hoogte van de vooruitgang en was er ruimte om regelmatig feedback aan te leveren. Zij hebben ons veel vrijheid gegeven om zelf de website te vullen en aan te passen wat wij zeer hebben gewaardeerd. Bij eventuele problemen zijn de mannen snel bereikbaar en is het probleem ook spoedig opgelost.

Via deze weg willen wij FRIZZER nogmaals bedanken voor het mooie product en de samenwerking.

Richard & Gerlof van HAVÉ Brandstoffen

Meer opgeleverde projecten

admin