Veel Liefs Fotografie

Een sfeer & liefdevolle website vol met echte momenten. Amber & Famke kwamen bij ons nadat ze zelf hadden geprobeerd een website te maken. Ze kwamen er niet helemaal uit en het was niet helemaal naar tevredenheid. Aan ons de vraag of we een prachtige website konden maken met veel beeld, zonder veel laadsnelheid in te leveren.

Pure momenten vastgelegd op beeld

Met passie & liefde fotograferen Amber & Famke alle momenten. Ze willen zoveel mogelijk beelden van een shoot laten zien op hun website, zonder de juiste techniek en optimalisatie zorgt dit ervoor dat de website heel langzaam wordt. Wij hebben de website zo ingericht dat de beelden automatisch worden geoptimaliseerd en op server niveau wordt de site gecached voor snelle laadtijden. Zo kan de bezoeker snel door de website navigeren en zonder te hoeven wachten een offerte aanvragen!

De klant aan het woord

We hebben een super fijne samenwerking gehad met Niels. De site is precies zo geworden als we in gedachten hadden! Hij luisterde goed naar onze opmerkingen en maakte goed duidelijk wat er allemaal mogelijk was. Als we een vraag hadden werd deze meteen beantwoord. Zeer snelle en fijne communicatie dus!

We zijn super blij met hoe alles is gegaan en hoe de site is geworden! Ook nu kunnen we nog steeds met al onze vragen bij Niels terecht. We raden het iedereen aan om je website bij FRIZZER te laten maken!

Amber & Famke van Veel Liefs Fotografie

Meer opgeleverde projecten

admin