V&H Styling

Een gloednieuwe website voor V&H Styling. Vanuit een ijzersterke merkstrategie en een op maat gemaakt ontwerp ontwikkelde wij een website die er niet alleen goed uit ziet, maar één die in de eerste maand meer dan 42 leads opleverde in combinatie met een Google Ads campagne. Lees hieronder hoe we dit hebben gedaan!

V&H Styling

Een kloppend totaalplaatje

Samen met de mannen van V&H Styling hebben we alle aspecten van hun online identiteit aangepakt. Hiermee creëerde we een kloppend totaal plaatje. Professionele fotografie, een doordachte huisstijl en een strategische website met landingspagina’s in combinatie met een Google Ads campagne zorgde ervoor dat we in de eerste maand ontzettend veel aanvragen konden realiseren. Door de nauwe communicatie met V&H Styling konden we snel schakelen voor het gewenste resultaat.

Meer omzet door Google Ads

In samenwerking met V&H Styling hebben we met de nieuwe website en een Google Ads campagne ruim 40 nieuwe leads gerealiseerd in de eerste maand! Dit is een fantastisch resultaat en hier zijn we erg trots op.

De samenwerking met V&H Styling is nog lang niet afgelopen. We blijven de website doorontwikkelen en de Google Ads campagne in de gaten houden om de groei voort te zetten.

De klant aan het woord

FRIZZER is zonder twijfel het beste marketingbureau waar we tot zover mee gewerkt hebben. Je wordt door een team van specialisten geholpen met het uitbreiden en laten groeien van je bedrijf. Denk aan klanten werving, social media of een website laten maken. Ze hebben alles voor ons geregeld.

We hebben in het verleden met een andere partij samengewerkt maar dan waren de resultaten niet naar tevredenheid. Bij FRIZZER was dit niet het geval. Als er iets was wat niet naar onze zin was werd het aangepast. De communicatie was kort en krachtig, ze zijn te bereiken via WhatsApp waardoor ik gemakkelijk foto’s en feedback kon leveren.

Uiteindelijk zijn wij van V&H Styling zeer tevreden met het eindresultaat en hoe alles verloopt. De jongens van FRIZZER zijn zeer gedreven en nemen de nodige zorgen uit handen en zorgen ervoor dat je bedrijf enorm kan groeien!

Wouter & Casper, eigenaren van V&H Styling

Meer opgeleverde projecten

admin